Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Mazsolás kalács cukros-szerecsendiós kéreggel

Aranygaluska rengeteg dióval és házi sodóval

Pörkölttel töltött kelt tészta tetején sült sajttal

Mellékállásban istencsászárnő: fahéjas koszorú

Mézes-zabpelyhes-kakukkfüves kifli, az ellenállhatatlan

Az otthon melege: kakaós csiga lépésről lépésre

Szállodai luxus otthon: rozsos-diós pogácsakenyér

Mézes-rozmaringos-fehér rozslisztes kifli

Édes január: vajas-mazsolás zsemle

A házi kifligyár legjobbja: mézes-köményes kifli

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Aranygaluska rengeteg dióval és házi sodóval

Publikálva:

A kelt tésztát nem gazdagítom se tojással, se vajjal, de nem sajnálom tőle a rengeteg diót. A sodó pedig tojásból és tejből készül valódi vaníliával.

Mézes-rozmaringos-fehér rozslisztes kifli

Publikálva:

Pályázom a kiflik nagyasszonya címre. Fűszerekkel és lisztekkel kísérletezem. A fiam imádja a kifliket és a kifligyárat is. Vigyázat, függőséget okoz!

Édes január: vajas-mazsolás zsemle

Publikálva:

Nem tudok ráunni a vajas-mazsolás zsemlére, ha van mellé egy pohár forró kakaó. Mivel évek óta nem ettem, megpróbáltam megsütni. Isteni lett!

Visszaugrás a navigációra