Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Az őszi napok kedvence: Rakott kínai kel

Hamis gulyásleves, kedvenc családi receptem

Serpenyőben lassan sült paradicsomos-fahéjas tarja

Csaladi kedvenc: paradicsomos húsgombóc

Klasszikus magyar, nagy kedvencem: székelykáposzta

Naranccsal és garam masalaval párolt tarja

Házi (papardelle) tészta tésztakészítő gép nélkül

Fedő alatt sült lapocka tormás mártással és zöldborsóval

Forró leves hideg napokra: tárkonyos húsgombócleves

Almás-rozmaringos húspogácsa a sütőből

Mustáros-hagymás sertésszűz zsázsával

Őszi-téli örökzöld: köményes-almás hús

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az őszi napok kedvence: Rakott kínai kel

Publikálva:

A kínai kel finom, alacsony a kalóriatartalma, ugyanakor rengeteg aminosavat, folsavat, béta-karotint és C-vitamint tartalmaz. Nem puffaszt, sokáig eltartható, fogyasztható nyersen és sülve-főve is.

Hamis gulyásleves, kedvenc családi receptem

Publikálva:

Pontosan tudom, mit művelek a kínai és az indiai konyhával, így igen elnéző vagyok az igazi Goulash-sal, és ha már így eszembe jutott, jöjjön a kedvenc hamis gulyásom. Próbáljátok ki!

Csaladi kedvenc: paradicsomos húsgombóc

Publikálva:

Paradicsomos húsgombócban az olaszok nagyok, de van magyar – oviból és menzáról ismerhető – változata is, amely elképesztően finom.

Almás-rozmaringos húspogácsa a sütőből

Publikálva:

Rákattantam a friss rozmaringgal fűszerezett húspogácsákra, de szerencsére a család se tiltakozik.  A legújabb, almás verzió sütőben készült.

Visszaugrás a navigációra