Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Za’atarral (zatarral) fűszerezett labneh (labna)

Vörösboros marhapörkölt, avagy a Boeuf Bourguignon egyszerű receptje

Sült karfiol – a legjobb, ami a karfiolvirággal történhet

Indiai fűszerezésű, sütőben sült töltött paprika

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Vajas-borókabogyós gomba A kert konyhájából

Kókusztejes céklacurry a sütőből – mert finom!

Zseniális sós sütemény: szezámmagos stangli

Mennyei kelt tészta tej nélkül: diós csiga

Könnyű, diós piskóta – drága nagyi után szabadon

Sütés nélkül: Könnyű krémmel és málnával rétegzett babapiskóta

Újévi lencse, avagy chilis lencse hideg téli napokra

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
A kert konyhája: rozmaringos mézeskalács

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Publikálva:

Tavaly télen kifagyott a rozmaringom, de visszavágtam és késő tavasszal újra kihajtott, majd a nyáron óriási bokorrá növesztette magát. Általában sós ételekhez használom, de most kedvet kaptam egy merészebb párosításhoz. (tovább…)

diós csiga

Mennyei kelt tészta tej nélkül: diós csiga

Publikálva:

A gyerekeimnek rendszeresen sütök kakaós csigát, én viszont már untam, ezért diós csigát sütöttem magamnak. Rákapott az egész család. Mert aki a zserbót szereti, a diós csigát is szeretni fogja. (tovább…)

Visszaugrás a navigációra