Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Banános-zabpelyhes-gyömbéres tortasüti

Zabos süti ropogósan, lekvárosan, egyszerűen

Zabpelyhes-fahéjas galuska vanília sodóval

Mézes-zabpelyhes-kakukkfüves kifli, az ellenállhatatlan

Porridge

Banános-fahéjas zabkása

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Banános-zabpelyhes-gyömbéres tortasüti

Publikálva:

Finom és laktató tortasüti, amely zabpehellyel, búzacsírával, banánnal és kókusztejjel készül. A banánkenyér lehet desszert és remek reggeli is.

Zabpelyhes-fahéjas galuska vanília sodóval

Publikálva:

Az aranygaluska nyomán készült, de cukros dió helyett fahéjas cukorba forgatom a tésztadarabokat. Extra, hogy a tésztában zabpehely is van.

Porridge

Publikálva:

Eredetileg Skóciában fogyasztották előszeretettel reggelire, de ma már majd mindenhol vele indul a nap Angliában is. A skót porridge készítése szertartás: csak órajárással megegyező irányban lehet keverni, mégpedig jobb kézzel, és mindezt egy fej nélküli fakanállal, amit Skóciában ‘Spurtle’-nek hívnak.

Banános-fahéjas zabkása

Publikálva:

Évekig próbálkoztam a zabpehely fogyasztásával, de kimondhatatlanul utáltam, egészen addig, amíg az egyik barátnőm el nem árulta a titkot. Meg kell főzni!

Visszaugrás a navigációra