Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Za’atarral (zatarral) fűszerezett labneh (labna)

Tavasz a tányéron: nevelj zsázsát pár nap alatt

Tovább fokozni a legjobbat: Sáfrányos cheesecake

Vörösboros marhapörkölt, avagy a Boeuf Bourguignon egyszerű receptje

Sült karfiol – a legjobb, ami a karfiolvirággal történhet

Ajtar (achat, acar) – Pikáns ázsiai káposztasaláta

Indiai fűszerezésű, sütőben sült töltött paprika

Örmény mézes sütemény, avagy "Marlenka" házilag

Tőkehal-rák-kukorica tejszínes halleves (chowder)

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Vajas-borókabogyós gomba A kert konyhájából

Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
A kert konyhája: rozmaringos mézeskalács

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Publikálva:

Tavaly télen kifagyott a rozmaringom, de visszavágtam és késő tavasszal újra kihajtott, majd a nyáron óriási bokorrá növesztette magát. Általában sós ételekhez használom, de most kedvet kaptam egy merészebb párosításhoz. (tovább…)

Visszaugrás a navigációra