Gombaropogós

Myreille

gombaropogos Gomba kell hozzá és macerás, cserébe viszont finom.

Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
500 g gomba
2 tojás
1 csokor petrezselyem
zsemlemorzsa
olíva olaj
só, bors

Kevés olajon az apróra vágott hagymát megdinsztelem. Közben megtisztítom és felkockázom a gombát is. Megy a hagyma után. Só, bors és lesütöm zsírjára. Hagyom langyosra hűlni, majd hozzákeverem a két tojást, az apróra vágott petrezselymet és annyi zsemlemorzsát, hogy fasírt állagú masszát kapjak. Vizet kézzel korongokat tapicskolok, majd kevés olajjal, teflon serpenyőben ropogósra sütöm.

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “Gombaropogós” című cikkhez.

  1. Veronika szerint:

    Tényleg gomba kell hozzá, viszont egyáltalán nem macerás szerintem, és nagyon finom. Köszi. :)

    VálaszVálasz
  2. Mónka szerint:

    Megcsináltam, megettük,imádtuk :D Köszönöm!

    VálaszVálasz
  3. Mami szerint:

    Holnap megcsinálom, és beszámolok. (Bár nagy meglepetés nem érhet – gombaimádók vagyunk!)

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra