Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal

Myreille

A koreai rántottás szendvics kiemelte a sült, felvert tojást a reggelik közül és új dimenziót adott még a salátáimnak és az ebédeknek.
 

Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal


 
Hozzávalók:
2 db tojás
1 “közepes kupac” rucola
feta sajt (vagy krémfehér sajt)
1 kis fej lilahagyma

chili pehely
balzsamecetszósz
olíva olaj
Két tojásból pici sóval és chili pehellyel kevés olíva olajon rántottát sütök.
Tányérra halmozom a rucolát, majd szeletelek/morzsolok rá feta sajtot. Az egészet bőségesen meglocsolom balzsamecet szósszal, ráteszem az időközben langyosra hűlt rántottát és a cikkekre vágott lilahagymát. Pici chili pehelyt még a tetejére szórok és befalom. És nem tudok ráunni.
Gyors ebéd: chilis rántotta ruccolával, lilahagymával és feta sajttal

Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal


Amikor tényleg gyorsan szeretnék nagyon finom ebédet magamnak, mindig ezt a tojásos-rucolás-fetás “salátát” készítem. Laktató, ízletes és nem utolsó szempont az sem, hogy nem egy kalóriabomba.

Summary
recipe image
Recipe Name
Chilis rántotta ruccolával, lilahagymával és feta sajttal
Author Name
Published On
Total Time

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra