Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal

Myreille

A koreai rántottás szendvics kiemelte a sült, felvert tojást a reggelik közül és új dimenziót adott még a salátáimnak és az ebédeknek.

 

Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal

 

Hozzávalók:
2 db tojás
1 “közepes kupac” rucola
feta sajt (vagy krémfehér sajt)
1 kis fej lilahagyma

chili pehely
balzsamecetszósz
olíva olaj

Két tojásból pici sóval és chili pehellyel kevés olíva olajon rántottát sütök.

Tányérra halmozom a rucolát, majd szeletelek/morzsolok rá feta sajtot. Az egészet bőségesen meglocsolom balzsamecet szósszal, ráteszem az időközben langyosra hűlt rántottát és a cikkekre vágott lilahagymát. Pici chili pehelyt még a tetejére szórok és befalom. És nem tudok ráunni.

Gyors ebéd: chilis rántotta ruccolával, lilahagymával és feta sajttal

Gyors ebéd: chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal

Amikor tényleg gyorsan szeretnék nagyon finom ebédet magamnak, mindig ezt a tojásos-rucolás-fetás “salátát” készítem. Laktató, ízletes és nem utolsó szempont az sem, hogy nem egy kalóriabomba.

Summary
recipe image
Recept
Chilis rántotta ruccolával, lilahagymával és feta sajttal
Szerző
Dátum
Elkészül

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra