Kedvenc nyári vacsorám: mozzarella-paradicsom saláta

Myreille

Tudom, hogy hagyományosan előétel a mozzarella-paradicsom páros, de nyári estéken, amikor nincs kedvem enni, de éhes vagyok, tökéletes vacsora.

Kedvenc nyári vacsorámhoz csupán 4 hozzávaló (mozzarella, paradicsom, olíva olaj és chili) szükséges és főzni se kell. (Fotó: Myreille)

Kedvenc nyári vacsorámhoz csupán 4 hozzávaló (mozzarella, paradicsom, olíva olaj és chili) szükséges és főzni se kell. (Fotó: Myreille)

Hozzávalók:
mozzarella
paradicsom
extra szűz olíva olaj
tört chili

A paradicsomot és a mozzarellát felkockázom, 1-1 arányban szoktam keverni, majd meglocsolom olíva olajjal és szórók rá némi tört chilit. Összekeverem.

Nem egy nagy vasziszdasz. Elrontani csak úgy lehet, ha nem jó az alapanyagok minősége. Például a gumiszerű szeletelt mozzarellát felejtsd el, akárcsak az áfacsalt ilyen-olyan olajat, de télen az ízetlen holland paradicsommal se működik.

A chili és az olíva olaj miatt van vastagsága, a mozzarellától krémes, a paradicsomtól pedig harsogóan nyári. (Fotó: Myreille)

A chili és az olíva olaj miatt van vastagsága, a mozzarellától krémes, a paradicsomtól pedig harsogóan nyári. (Fotó: Myreille)

Chilis mozzarellás paradicsom, nem tudom megunni! (Fotó: Myreille)

Chilis mozzarellás paradicsom, nem tudom megunni! (Fotó: Myreille)

Iratkozz fel a moksha.hu hírlevélre most!

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra