Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta

Myreille

Semmi különleges, csak az összeszokott négyes a kiflin. Többszörös bűnnek is lehetne nevezni, ám randira mégsem ajánlott.

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta rengeteg majonézzel (Fotó: Myreille)

Hozzávalók:
1 doboz (150 g) tonhalfilé szeletek konzerv (sós lében vagy olajban, mindegy)
1 közepes fej lilahagyma
6-8 kisebb csemege uborka
3-4 evőkanál majonéz

A lilahagymát és a lecsepegtetett uborkát apróra kell vágni és összekeverni a lecsepegtetett tonhallal és majonézzel, és már lehet is enni. Jól illik hozzá a mézes-zabpelyhes-kakukkfüves kifli.

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta rengeteg majonézzel (Fotó: Myreille)

Egyél velünk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

2 hozzászólás a “Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta” című cikkhez.

  1. Anais szerint:

    Szeretem a tonhalat, de ilyet még nem készítettem, amióta megláttam ma FB-n, azóta csak erre tudok gondolni! :)) Megcsináltam, gyors és nagyon finom és függőséget okoz!!!
    Köszi! :)

    VálaszVálasz
  2. kulinarista szerint:

    Jó kis cucc, én is elkészítettem. Zamatos és könnyű, pirítósra kenve zseniális. A pasik kedvence. :-)

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra