Óda a fetával töltött palacsintához

Myreille

Állandó bennem a vágy, hogy olyan “hülyeségeket” egyek, mint a köles, az árpa meg a csíra. A csicseriborsóval egyszer csúnyán megjártam, azóta tartjuk egymással a két lépés távolságot. A kíváncsiság hajtott be a közeli bioboltba is, ami teljes nevén életmódcentrum, és első benyomásra éppen egy arasszal csísebb, mint az én ízlésem. Talán nem is mentem volna többet, ha nincs a fetával töltött palacsinta. A titkos palacsinta tésztésztán kívül nincs benne semmi extra  – fetával megtöltik a palacsinátát, felgöngyölik, bepanírozzák és kirántják -, mégis isteni.

A tökéletességhez az hiányzik, hogyha bármikor bemegyek, akkor van fetás palacsinta, viszont ez a palacsinta olyan kapós, hogy gyorsan elfogy. (Úgy, mint a Culinarisban a gaudás csiga.) Panaszra azonban nics okom, már előfordult, hogy csak nekem sütöttek, és mióta kipróbáltam a spenótos fasírtot és rákaptam a süteményekre is, sohasem távozom üres kézzel vagy hassal.

Keleti Életmódcentrum (Budapest, XIII. kerület, Pozsonyi út 16.)

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “Óda a fetával töltött palacsintához” című cikkhez.

 1. csuporho szerint:

  A falafel (+ a humusztál frissen sütött laffával) a Hummus Bárban a legjobb az Október 6. utca 19-ben. Bele lehet szeretni ebbe a helybe.. <3 Nyugodt szívvel ajánlom, ha még nem ismered.

  VálaszVálasz
 2. Myreille szerint:

  :) Ismerem. Szeretem. Viszont köszi a tippet: a következő óda a Humusz Báré lesz. :)

  VálaszVálasz
 3. Myreille szerint:

  Friss hírek. Nincs fetával töltött palacsinta, helyette pórés-juhtúrós és káposztás palacsinta a választék. A pórés-juhtúrós finom. Nagyon finom.

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra