Szilva szalonnával

Myreille

szilvabacon2

A szilva magját vedd ki, csavard be húsosabb szalonnába vagy zsírosabb sonkába, addig süsd, amíg a szilvalé egészen besűrűsödik. Lehet előétel, főétel kiegészítő, mondjuk sült csirke és rizs mellé, de csajos beszélgetésekhez is remek. A szilva lágy és édes, a szalonna pedig ropogós.

szilvabacon

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

4 hozzászólás a “Szilva szalonnával” című cikkhez.

  1. tihi szerint:

    az ér, hogy én a szilva és a szalonna közé teszek 30 centi karajt is…? :D

    VálaszVálasz
  2. Myreille szerint:

    persze, csak mindig csinálj ilyet a csajos beszélgetésekre ;)

    VálaszVálasz
  3. Shaz szerint:

    fú, ez nagyon bizarr… :)

    VálaszVálasz
  4. tms szerint:

    a mag helyére fokhagymát javasolnék!

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra