Zseniális hús-gyümölcs párosok hideg téli napokra

Myreille

Alma, birsalma, szilva. Három egyszerű gyümölcs és három nagyon-nagyon finom köret hús mellé. Én bármelyiket bármikor meg tudnám enni, annyira szeretem!

Májas hurka sült almával

A sült alma gyerekkorom óta a kedvencem. Az utóbbi időben cikkekre vágva sütöm és legutóbb házi, májas hurka is került mellé a tányérral. Vagy az hurka mellé került az alma… Mindegy! Alig végeztem az adagommal, máris azon gondolkoztam, mikor tudom újra főzni.

Májas hurka sült almával/Fotó: Myreille

Májas hurka sült almával/Fotó: Myreille

 

Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával

Semmi bonyolult csak néhány egyszerű, de karakteres hozzávaló, amely remekül összeillik. Amúgy pedig a birsalmapüré mindenhez illik (szerintem), amit burgonyapürével szoktam enni. A receptet itt találod>>>

Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával/Fotó: Myreille

Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával/Fotó: Myreille

 

Rántott hús mellé ecetes szilva

Az ecetes szilvára már nyáron gondolni kell, egészen pontosan el kell rakni, de nincs annál jobb, ha egy hideg téli napon a forró rántott hú (vagy rántott sajt) mellé felbontunk egy édes-savanyú-gyümölcsös ecetes szilvabefőttet. Már a gondolatra összefut a nyál a számban! Az ecetes szilva receptjét itt találod>>>

Ecetes szilva/Fotó: Myreille

Ecetes szilva/Fotó: Myreille

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra