élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:50120
category_21 #32cdd1

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Húsvétkor nem csak a lányok, a fiaim is fürdeni fognak!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Húsvétkor nem csak a lányok, a fiaim is fürdeni fognak!

Myreille - Publikálva:

A fiaim mindig elkunyerálják a fürdőbombáimat és elhasználják a habfürdőmet. Idén a csokitojások mellé “Cream Egg” és “Free Rangers” is kerül a meglepetések közé. Nem érzem a csontjaimban a tavaszt, így alig hiszem el, hogy néhány nap múlva már a húsvétot ünnepeljük. Ám ha engem nem is villanyoz fel az ünnep, a gyerekeim miatt kihagyhatatlan. Persze, ilyenkor semmi sem elég jól és morcosabb vagyok, mint egy téli álmából felébresztett medve. A sok elvetett ötlet után mosoly először a “Cream Egg” láttán terült szét az arcomon. Megvan a tojás, ami húsvétkor elmaradhatatlan, és megvan az élmény is, hiszen – mint minden gyerek – imádnak fürdeni. (Előre kuncogok, mit szólnak majd, amikor megkapják a locsolás után.)  

Cream Egg - habfürdő - Lush

Cream Egg – habfürdő – Lush

Bevallom, utána vérszemet kaptam és a habfürdő mellé még egy csirkét (perzsgőfürdőt) is választottam nekik…
Free Rangers - fürdőbomba - Lush

Free Rangers – fürdőbomba – Lush

… magamnak (mert magamról se feledkezhetek meg) egy szicíliai citromolajat, grapefruitolaj valamint vanília-abszolútot tartalmazó (Which Came First?) fürdőbombát választottam. Érdekessége, hogy a tojáson belül egy pici csirke formájú fürdőbomba rejtőzik, de nekem nem ezért a bolondságért tetszik. A napsugarak csábítottak el.
Which Came First? - fürdőbomba - Lush

Which Came First? – fürdőbomba – Lush

Nem mondom, hogy ezzel tökéletesen felkészültem a húsvétra, de lazításra mindenképpen. Jöhet a négynapos hétvége, készen állunk!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra