Jár nekem 30 perc magamra! És neked is!

Myreille

Újabban az önzőséget tanulom, hogy munka, gyerek és férj mellett saját magamra is figyeljek. Több mozgás, jobb közérzet! Csak nőknek!
Belefáradtam abban, hogy nincs időm magamra és olyan rozsdásnak érzem magam, mintha legalább százéves lennék. A Curves azt ígérte, hogy 30 percben lehetőség van a teljes edzésre: bemelegítés, aerob edzés, erősítés, levezetés és nyújtás elvégzésére. Adtam egy esélyt.

A női fitness terem gondolatát első pillanatban kétségekkel fogadtam, ám kellemesen csalódtam. Végre olyan hús-vér nők között kezdtem el visszanyerni régi formám, akik hasonló cipőben járnak, mint én. Nem kellett feszengenem és zavart se éreztem. Nem véletlen, hogy a Curves csak nőknek szól és a mottója, hogy „Bírni fogod magad!”. Klassz közösség, remek edzésmódszer.

A Curves  női fitness edzés nagyon szórakoztató és minden korosztály számára végezhető. A köredzés során felváltva kell a gépeken edzeni, majd lépkedni, ugrálni, mint egy fitness órán. Közben megállás nélkül szól a zene és nagyszerű a nagy közös lendület.

A hidraulikus ellenállással működő edzőgépek kiváltják a nehéz súlyokat és kifejezetten a női fitnesshez készültek. Használatuk nem megerőltető, ám roppant hatékony. A 30 perces edzés a változatos feladatokkal pillanatok alatt elrepül, a rendszeres mozgás pedig meglátszik a testen. Nő a fittség érzet, javul a kondíció, csökken a súly és a test formásabb, tónusosabb lesz. A változás igen hamar érezhető. Nekem nagyon bejött!

A magyarországi Curves klubok kezdeményezése az „Időt adunk ajándékba” pályázat, amelynek keretében olyan jelentkezőket várnak, akik idős rokonukat vagy tartósan beteg gyermeküket ápolják s emiatt nagyon kevés időt fordíthat saját magukra. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet ezeknek az önfeláldozó emberek a helyzetére. A jelentkezők közül 3 főnek lehetősége lesz 1 hónapon keresztül Curves klubtagnak lenni, azaz edzésekre járni, mialatt professzionális szakszolgálat veszi át a helyüket otthon az edzés idejére. Ha tudsz valakit, aki örülne egy ilyen lehetőségnek, oszd meg vele a pályázati feltételeket.

Curves Magyarországon>>
Nyerj Időt! pályázat>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra