Karácsony: Igazi fenyő illata a műfenyőn

Myreille

Volt először a fenyőfa, amit feldíszítettünk és imádtuk az illatát, majd jött a műfenyő, ami szép volt, de nem volt illata, és most itt a fenyőillatosító.

Hopp, a Scentsicles hivatalos kampányfotóján már egy favágószexuális (lumbersexual) férfi szerepel. (Karácsonykor tényleg tudnak úgy kinézni a férfiak, mintha éppen (fenyő)favágásból jönnének vagy éppen oda tartanának, éppen ezért fejsze is van náluk, sőt, talán flanelingbe is bújtak és a borostájuk is legalább 3 napos. Nem szakáll, de majdnem...)

Hopp, a Scentsicles hivatalos kampányfotóján már egy favágószexuális férfi szerepel – igen a metrosexual és spornosexual után itt a lumbersexual. (Karácsonykor tényleg tudnak úgy kinézni a férfiak, mintha éppen (fenyő)favágásból jönnének vagy éppen oda tartanának, éppen ezért fejsze is van náluk, sőt, talán flanelingbe is bújtak és a borostájuk is legalább 3 napos. Nem szakáll, de majdnem…)

A fenyőgyanta illata nélkül nem az igazi a karácsony, csakhogy a műfenyőnek nincs illata. Ezt a piaci rést találta meg és fedte le a Scentsicles. A karácsonyfadíszként a fenyőre aggatható illatrudak 30 napig tartanak ki és különböző fenyőillatokban készülnek.

 

scentsicles04

A frissen vágott jegenyefenyő, tűlevelű fenyő, lucfenyő vagy a karácsonyi koszorú illatára vágysz? Esetleg megfűszerezheted egy kis fahéjjal is…

scentsicles05

scentsicles06

scentsicles07

scentsicles08

Egyszerre zseniális és félelmetes, hogy manapság mi mindennek tudjuk az illúzióját kelteni…

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra