Szépségpraktikák: Ősszel is életteli, ragyogó bőr

Myreille

oszibor01

A nyár nyomot hagyott a bőrön, az ősz a bőrregenerálás és -megújítás ideje. Elő az arcpakolásokkal és tápláló krémekkel.  Szépülj velünk!

 

A fokozott nyári igénybevétel (forróság, izzadság, erős napsugarak, por, klóros víz a strandokon) nyomott hagyott a bőrünkön, főleg az arcbőrön. Általános tünet a kiszáradt, fénytelen bőr, de gyakran a pigmentfoltok is megjelentek.

Ősszel az első és legfontosabb a mélytisztítás. Többféle változata létezik. A peelingek (mechanikai peeling (pl. házi készítésű bőrradír), biológiai peeling, gyümölcssavas peeling) otthon is alkalmazhatóak, de az újgenerációs peelingeket (orvosi peeling, mélyhámlasztás), vagy a gépi eljárásokat (mikrodermabrázió, hidroabrázió, hidrodermabrázió) szakemberek végzik.

A mélytisztítás abban különbözik a mindennapi arctisztítástól, hogy egy gondosabban, erősebben elvégzett tisztítás, amely során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, így a tápláló arcpakolások, krémek a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak.

Ősszel a második lépés a regenerálás és a táplálás. A pigmentfoltok ellen is most érdemes elkezdeni a halványító kezeléseket, természetesen otthoni ápolással kiegészítve. Már érdemes bevetni a nagyágyukat: az óriási hatóanyaggal bíró ampullákat, tápláló krémeket, maszkokat és pakolásokat, amelyekkel gyors és látványos eredményeket hoznak.

Aki egész évben kihagyta a kozmetikust, most feltétlenül szánjon rá időt. Amikor a kozmetikus regenerálja a bőrt, bonyolult biológiai folyamatot indít be, amely aktivizálja a bőr saját öngyógyító erejét, pótolja a hiányzó anyagokat, és segít a bőr védelmének kialakítását. Bár általában türelmetlenek vagyunk, de időre van szükség, hogy a bőr ismét normálisan működjön, hogy az egyensúlya helyreálljon és a szürke őszi napokon is ragyogjunk.

A sütőtök nem csak finom, hanem a bőrünknek is jót tesz. Jócskán van benne A- és C-vitamin, ami segít a bőr fiatalosságának megőrzésében. A C-vitamin antioxidánsként viselkedik, tehát leköti a káros szabad gyököket, de segít a kollagénépítésben is, az A-vitamin pedig remek fegyver a ráncok ellen és rendben tartja a bőr faggyúháztartását.

Kozmetikusom, Opitz Adrien igazán különleges meglepetéssel készült a moksha.hu olvasóinak: kedvezményesen élvezhetitek a sütőtökös bőrtápláló kezelést, amely tartalmaz egy fahéjas-sütőtökös peelinget, egy sütőtök pakolást és egy kecsketejes arc és dekoltázsmasszázs. A végén nem csak a bőrötök lesz szép, de fel is töltődtök, garantálom. (A kupont nyomtassátok ki és kérjetek időponot Adritól, a Nyugatinál dolgozik! További részletek a kuponon!)

oszikupon

Nyomtasd ki, kérj időpontot és szépülj!

Ajándékkupon – Sütőtökös bőrtápláló kezelés>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra