élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:51076
category_21 #32cdd1

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Túlélni a tél végét: illatos-szépséges gyümölcskosár

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Túlélni a tél végét: illatos-szépséges gyümölcskosár

Myreille - Publikálva:

Kint ropog a hó a csizmám alatt, de a fürdőszobát már a piros árnyalatai és a gyümölcsös illatok uralják. Kell ennyi ragyogás!

Illatos-szépséges gyümölcskosár/Fotó: Myreille

Bár még tart a tél, én már a tavaszról és a nyárról álmodom. Gyümölcsös kalandokról, finom illatokról, kényeztető testápolásról, ragyogásról. Korábbi önmagamhoz képest teljes átfordulásban vagyok. A barackot eddig csak gyümölcsben szerettem, most meggebedek a barackos teáért (korábban utáltam) és a barackos joghurtért (korábban utáltam). Korábban szenvedélyesen kerültem a rózsaszínt és a puha pirosakat, most elképzelni sem tudom azokat az időket. A Lush csapata valószínűleg a fejembe lát, sőt kicsit a jövőmbe is, mert a Valentin-napi kollekciójuknak az egyike a Peachy fürdőbomba. Pár évvel ezelőtt valószínűleg még fintorogtam volna rá, most viszont csak a legfelsőbb fokban tudok róla beszélni. Egyrészt olyan szép, hogy legszívesebben beleharapnék, nagyon barackos és a fürdővizet bájos rózsaszínre színezi. Nekem most tökéletes. Másik kedvencem a Strawberry Whip szappan. Az illata nem átütően epres, de csodás hatással van a bőrömre, a tavaszra még több epres illatot fogok beszerezni. Mindezek után a tavaszi szépség “gyümölcskosárról” nem maradhatott le a The Big Banana masszázstömb, amiért a lábaim és a karom a leghálásabb. Nehezen viselem ezt a telet és a hideget. (Igen, melegebb éghajlatra kellene költöznöm.)

Love Token a mangók között/Fotó: Myreille

A sok gyümölcs után persze a “bűnözni” is kell, főleg téltemető, kicsit farsangi, kicsit Valentin-napi készülődésben. Dani szerint dollárokba fürdök, pedig csak arany csillámok között áztatom magam a Love Token többször használatos habfürdőben. A forró fürdő enyhíti a telet a csontjaimban és az ízületeimben. Örülök, hogy 2019-ben az év színe a korall. Ugyanis mostanság a piros minden árnyalat a kedvenc színem. Van egy szép korall fonalam, abból a nyárra akarok valami szépet horgolni magamnak. A piros és árnyalatai mostanság ragyogtatnak és kellemesen ellenpontozzák a feketéimet.

Piros, piros, piros/Fotó: Myreille

Körömlakkjaim között is jelentősen képviseltetik magukat a piros árnyalatai, de 2019-es elhatározásom, hogy lefogyok egy csomót (20 kg a terv) és sminkelni is fogok. Diétázom és tornázom is rendesen (a futástól teljesen kikészült a térdem, hanyagolnom kell) és vannak új rúzsaim a LushMakeup vegán rúzskollekciójából. A 40 árnyalatból egy pirosat és egy nude-ba hajló, a szám természetes színénél egy árnyalattal sötétebbet választottam. A vöröst újrahasznosított csomagolásban, a másikat pucér, csomagolásmentes változatban. Legutóbbi rúzs vásárlásom óta nagyot fordult a világ. Beköszöntöttek a highlighterek és a rúzsok már nem csak színükkel, hanem összetételükkel is ragyogtatnak. A lushosban olyan pompás összetevők vannak, mint a görögdinnyemag- és a brokkolimagolaj, a kandelillaviasznak és napraforgóviasznak köszönhetően pedig hosszan tartanak. Nem tudom, hogy hova jutok a sminkeléssel, mennyire leszek ügyes és milyen arcot akarok magamnak, de úgy érzem, ezzel a sok pirossal “ragyogó” kalandok jönnek.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra