Foglalkoztatók gyerekeknek: Két kis dinó

Myreille

ketkisdinofoglalkoztato01

Nyári hőségben és esős vasárnapokon igazán jól jön egy foglalkoztató, amivel könnyű lekötni a gyereket. A Két kis dinó éppen ilyen.

A Két kis dinó – foglalkoztató füzet minden gyereknek be fog jönni, aki szerette Berg Judit meséjét a Két kis dinót kalandjairól. A gyerekek amúgy is lelkesednek a dinoszauruszokért, de Trikó és Nyamm különösen édes pofa.

Trikó triceratopsz. Három szarvat visel a fején, mégis nyugodt és szelíd. Állítólag páfrányevő, de a főtt kukoricát és a gumicukrot sokkal jobban szereti.

Nyamm tirex. Nagyon erős, harcias és gyors, de nem a sok eszéről nevezetes. Húsevő, de bármit hajlandó megkóstolni, ami az útjába kerül. Kedvence a véres dinócsigolya és a téliszalámis zsemle.

Trikó és Nyamm, a két kis dinó rajzolásra, színezésre, feladatmegoldásra hívja a gyerekeket. A vékony kis füzetbe sok-sok feladat belefért. Lehet útvonalat keresni, színezni, különbségeket keresni vagy éppen irányítottan rajzolni. A változatos és izgalmas feladatok között írás-előkészítő és  koncentrációt fejlesztő feladatok egyaránt akadnak. Ez kifejezetten jó a kisebbeknek, mert ha elfárad a kezük a sok színezésben, rajzolásban, némi agytornával pihenhetnek.

A Két kis dinó-sorozat alapján a feladatokat kitalálta és krétaceruzával megrajzolta: Kőszeghy Csilla.

ketkisdinofoglalkoztato02

Két kis dinó – foglalkoztató füzet (Pagony)

ketkisdinofoglalkoztato03

Két kis dinó – foglalkoztató füzet

ketkisdinofoglalkoztato04

Két kis dinó – foglalkoztató füzet

ketkisdinofoglalkoztato05

Két kis dinó – foglalkoztató füzet

ketkisdinofoglalkoztato06

Két kis dinó – foglalkoztató füzet

4-8 éves gyereke számára ajánlott

Nézd meg, melyik foglalkoztatókat próbáltuk ki eddig!>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra