Kell nekem egy sárkány!

Myreille

Nagyon elfogult moziajánló következik. Legújabb kedvencem az Így neveld a sárkányod!

Némileg szerencsétlen, hogy egy időben két sárkányos animációs film is moziba kerül. A Sárkányvadászokról se jót, se rosszat nem tudok mondani, nem láttam, viszont a plakátja első pillantásra megtévesztett, hiába mantráztam itthon sokáig, hogy az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon)-ra megyek.

Az első képkockáknál azt hittem, hogy valami elkerülte a figyelmem, és megelevenedett Terry Pratchett regénybe csöppentem. Remélem, a Pratchett-rajongók nem koncolnak fel, de a háborgó tenger, a valószínűtlen sziklák és a vicces szöveg engem a Korongvilágra emlékeztetett.

Az erős kezdés után viccesen-bájosan folytatódik az Így neveld a sárkányodat! Igazi mese vikingekkel, sárkányokkal – nagyon szép és nagyon érdekes sárkányokkal -, lázadó, pimasz kamaszokkal és nehezen kezelhető apával, félreértésekkel és szeretettel. A film alatt gyermek lettem megint és ennél jobb nem is történhetett volna velem…

Az előzetest teljes képernyőre is teheted!  (Csajok egymás között: Ha video helyett egy fekete téglalapot látsz Firefox alatt, akkor a böngésződből hiányzik egy plugin, nevezetten a Windows Media Player Firefox Plugin, tedd fel és kerekebb lesz a világ. )

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

Egy hozzászólás a “Kell nekem egy sárkány!” című cikkhez.

  1. defiszon szerint:

    Kevés olyan mese van, ami tényleg bármikor meg tudnék nézni és mindent imádok benne. Ilyen a Coraline, az Aladdin és ez.
    Hihetetlen volt az egész, amikor repültek… pedig én nem is moziban néztem… amikor először láttam szerintem még a könny is kicsordult a szememből :)
    Az meg csak plusz, hogy America Ferrera szinkronizált benne, úgyhogy kénytelen leszek DVD-n beszerezni, hogy magyarul is és angolul is élvezhessem :D

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra