Mozizz otthon, ingyen

Vidra

filmklik

A Filmklik.hu kísérleti akciójában július 7-ig 20 nagyon jó filmet ingyen nézhetsz meg a neten. Magyarul semmit nem kell fizetned, nem kell regisztrálnod, csak elindítod az oldalon a filmet, kirakod fullscreenbe, hátradőlsz, és élvezed a mozizást.

A teszt oka ésszerű, én erősen támogatom a dolgot. A filmklik.hu indokai szerint „ez alatt a húsz nap alatt a közönség és a jövőbeli hirdetők pontosan megismerhetik azt a formát, amelyet a későbbiekben is alkalmazni szeretnénk, és eldönthetik, élnek-e vele. A képlet egyszerű: ha a közönség igent mond azzal, hogy magas nézettséget produkál, ezzel meggyőzheti a reklámozókat a modell működőképességéről, vagyis a jövőben is nyílik mód ingyenes filmforgalmazásra.”

Nem olyan filmekről van szó, amit ha ingyen vágnának utánad, akkor se kellenének: én például újra meg akarom nézni a Piafot (Marion Cotillard), ami nagyon székhez szegező film volt, fenem a fogam A gépészre, ami sokak szerint Christian Bale legjobb-legdurvább filmje, örülök a fura hangulatú Bin-Jipnek, mert bármennyire tetszett, olyan késő éjszaka láttam egyszer, hogy a közepén elaludtam, és azóta se értem el. Nagyon kíváncsi vagyok a varázskezű Irina Palmra, valószínűleg újra megnézem a P.S. I Love You-t, mert az meg egy kedves romantikus film volt, Helen Mirren miatt A királynő is a listámon van, és nagyon remélem, hogy a többire is lesz időm. A teljes lista itt található, aztán csak egy kattintás, ízlés szerint jöhet a popcorn, és indulhat az élmény. Szerintem mindegyik film jobb, mint a következő napok teljes tévéműsorának bármely ajánlata.

web: filmklik.hu

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

8 hozzászólás a “Mozizz otthon, ingyen” című cikkhez.

 1. Andee szerint:

  Hiába írom be a filmklik.hu-t nem jön be nekem semmi…. Azért még próbálgatom és köszönöm,hogy tudattad ezt a lehetőséget…

  VálaszVálasz
 2. Andee szerint:

  Próbálgatom,de belső kiszolgálóhibát ír ki a gép,talán majd holnap…

  VálaszVálasz
 3. Myreille szerint:

  Próbáld a linket, mert nálam most is működik.

  VálaszVálasz
 4. Andee szerint:

  Drága Myreille!!! Ma reggel megnéztem újra és most simán bejött a link. Este mozizunk mert itt van épp a barátnőm Szegedről:)))) Puszillak.. Jah ,és isteni a Moksha!!! Persze még mindíg olvasom a Végtelent sikítást is.))))

  VálaszVálasz
 5. oximoron szerint:

  KOZSZONOM A TIPPET! :)

  VálaszVálasz
 6. Faline szerint:

  Nagyon jó még az Edukators, aki nem látta, tudom ajánlani.

  VálaszVálasz
 7. wintercounter szerint:

  Egyszerűbb megoldás, ha felmész a http://moovie.hu -ra, mert ott találsz több 1000 online filmet, ingyen, és legálisan!

  VálaszVálasz
 8. ivan szerint:

  nagyon jo oldal .szuper

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra