élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:9799
category_32 #d3e60c

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Nehéz a rózsaszín plüssmackók élete

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nehéz a rózsaszín plüssmackók élete

Myreille - Publikálva:

A Toy Story 3 még mindig a játékok lelki életével foglalkozik és megint nagyon jó, ráadásul 3D-ben. Irány a mozi! Mindenképpen időben kell érkezni, mert a Pixar nagyfilm előtti meglepetése az Éjjel & Nappal (Day & Night) 6 perc csupán, de a legvarázslatosabb dolog, ami eddig 3D-ben készült.

Éjjel & Nappal (Day & Night)

Persze, a legjobb rajzfilm karakter még mindig Buzz Lightyear, csak a tündibündi, rózsaszín plüssmackókkal kell vigyázni.

Toy Story 3

Igazán nehéz dolguk volt az alkotóknak, mert minden idők legjobb animációs filmjének harmadik részét kellett elkészíteniük. Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy a film nyereséges lesz, hiszen az előző két rész sikere garantálta, hogy sorok kígyóznak majd a mozipénztáraknál és karácsonykor hiány lesz Woody és Buzz Lightyear figurákból a játékboltban, de a nagy kérdés az volt, túl lehet-e szárnyalni a korábbi filmeket.

Pár napja vetítik a mozikban és jelenleg 9,4-es IMDB-s értékelésével minden idők legjobb mozija. (Valószínűleg a szavazatok számának növekedésével a megítélés némileg romlani fog, de szinte kizárt, hogy ilyen kezdés után 8 alá csökkenjen, és akkor a Toy Story minden része 8 fölötti értékeléssel büszkélkedhet, ami a legjobb ajánlás, amit egy mozifilm kaphat.)

A Toy Story nem ott folytatódik, ahol 11 évvel ezelőtt abbahagyták, hanem a virtuális világban is múlt az idő. Andy megnőtt és egyetemi éveire készülődik. A játékok tovább nem maradhatnak a “porosodó” dobozban és félelmetes jövőkép (padlás, szemétégető) dereng fel előttük. Vonzóbbnak tűnik az óvoda, ahol ismét gyerekek játszanak majd velük. Azonban a gyerekek néha igen csúnyán bánnak a játékaikkal, ráadásul egy megtört szívű plüssmackó gonoszságaival is szembe kell nézniük. Előkerül Buzz Lightyear használati útmutatója és csuda dolgok derülnek ki az űrrendőrről.

Az egész filmet átszövi a szeretet és Woody állhatatossága, de ahogy már megszokhattuk szem nem marad szárazon a röhögéstől.

Előzetes a Toy Story 3-ból>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra