Tökéletes kislakás 45 négyzetméteren

Myreille

Egyetlen légtérben kapott helyett a nappali, a konyha és az étkező, de a legnagyobb ötlet a kazettás üvegfallal szeparált háló és a sötét zöldeskék fal.

Kiev-Apt-MARTIN01

A MARTINarchitects tervei nyomán átalakított kijevi lakást négy szín uralja – a neutrális fehér és világosbarna, a karakteres, mély zöldeskék és a kontúros, erőteljes fekete – és alkot nyugalmat sugárzó harmóniát.

Kiev-Apt-MARTIN02

A hálószoba és a lakás nagy “találmánya” az üveg térelválasztó, amellyel megőrizték a 45 négyzetméter szellősségét és világosságát, ugyanakkor a függönyökkel bármikor intimmé és rejthetővé válik a “szoba” ezen szeglete.

Kiev-Apt-MARTIN03

Kiev-Apt-MARTIN04

A feketére festett téglafal igazi punk megoldás: egyszerre komor és elegáns, remek hátteret ad a konyhának, megmutat valami régit, akárcsak a stukkó a nappali lámpája körül vagy az étkező csiszolt búrái. (Francba az új helyesírással meg a búrával! – a szerk.)

Kiev-Apt-MARTIN05

Kiev-Apt-MARTIN07

A fürdőben ugyanazok a színek jelennek meg, amelyek a lakás többi részét is meghatározták, csak a zöldeskéknek most egy világosabb, vízszerűbb árnyalatával, minimalistán, letisztultan, zsúfoltság nélkül.

Kiev-Apt-MARTIN06

via design.fr

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra