élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:75
parent cat ID 1:
post ID:55900
category_75 #000000

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Emlékeztető magamnak: mélyeket lélegezni

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Emlékeztető magamnak: mélyeket lélegezni

Myreille - Publikálva:

Nincsenek szavak arra, hogy mennyire vártam ezt a tavaszi szünetet és csak egyetlen dolgot szeretnék. Lélegezni. Kifújni a levegőt. Mélyen ellazulni.

Lamb Bomb Bomb/Lush

Lamb Bomb Bomb/Lush

Nem olyan régen azon kaptam magam, hogy egyetlen idegcsomó voltam, aki bent tartotta a levegőt, hogy kibírja azt a pár hetet, napot, ami még hátravan a tavaszi szünetig. De most már itt van a tavaszi szünet, lazulhatok. Nem kell kapkodnom, nem kell sietnem. Semmit se kell. Tehát jöhet a jóga – erről majd írok még, mert a kedvenc hobbim lett -, az idegkisimító fürdőzés és a kert bámulása.

Tudom, hogy ilyenkor a tavaszi, húsvéti tematika az aktuális, és ha fürdőzés, akkor a Lamb Bomb Bomb nagy jóság, számomra mégis egy “karácsonyi” illat a legtökéletesebb, a leghatékonyabb, a legnagyobb szerelem.

Twilight fürdőzselé/Lush

Twilight fürdőzselé/Lush

A Twilight tusfürdő eddig is a kedvencem volt, viszont most, hogy fürdőzselé formában is kapható, ezzel a vicces-kellemes-simogató állaggal olyan elképesztően jó, annyira kisimít és feldob, mintha egész nap a tengerparton heverésznék. Beborít a puhaság, és elnyel a mély, puderesen finom, levendulás illata. Egyszerűen tökéletes. Kiolt minden feszültséget, könnyűvé tesz és azon kapom magam, hogy mélyeket lélegzem és egyre könnyebb vagyok.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra