élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:75
parent cat ID 1:
post ID:46342
category_75 #000000

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Kezdődik! Hajrá magyarok!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kezdődik! Hajrá magyarok!

Myreille - Publikálva:

Az Olimpia lázában sohasem maradok közömbös. A legutóbbi kettőnél terhes voltam, azért voltak emlékezetesek, most pedig Hosszú Katinkáért szorítok nagyon.  

Szurkolj stílusosan! Drukker gyűrűk panyizsuzsitól!

Szurkolj stílusosan: drukker gyűrűk panyizsuzsitól! Nem hivalkodó, de nagyon pontos és egyértelmű utalás. Működik farmerrel és kosztümmel is.

Persze, egyetlen sportolót kiemelni, merő elfogultság, de Katinka útja az elmúlt négy évben a szívemig ért és profizmusa, kitartása lenyűgözött. Tudom, hogy a többiek mögött is hasonlóan kemény, nehéz és munkával teli négy év áll. Remélem, hogy minden magyar sportoló élete legjobb formáját tudja hozni és a szerencse is mellé áll! Tehát hajrá magyarok! Amit szurkolásban hozzá lehet tenni a sikerekhez, azt meg fogom tenni!
drukkertrend-gyuruk02

Az olimpiai ötkarika mindenkinek ugyanazt jelenti. Már a megmérettetésre kijutni is hatalmas munka és erőfeszítés, majd ott a legjobb teljesítményt nyújtani szintén nagy kihívás. Az olimpikonok IKONok, akiket példaként lehet állítani a gyerekek elé, akik erőfeszítéseikkel a szívünkig érnek, és akiknek szívvel-lélekkel drukkolunk. Az ő tiszteletükre született a panyizsuzsi OlimpIKON nyaklánc.

 

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra