Kezdődik! Hajrá magyarok!

Myreille

Az Olimpia lázában sohasem maradok közömbös. A legutóbbi kettőnél terhes voltam, azért voltak emlékezetesek, most pedig Hosszú Katinkáért szorítok nagyon.
 

Szurkolj stílusosan! Drukker gyűrűk panyizsuzsitól!

Szurkolj stílusosan: drukker gyűrűk panyizsuzsitól! Nem hivalkodó, de nagyon pontos és egyértelmű utalás. Működik farmerrel és kosztümmel is.


Persze, egyetlen sportolót kiemelni, merő elfogultság, de Katinka útja az elmúlt négy évben a szívemig ért és profizmusa, kitartása lenyűgözött. Tudom, hogy a többiek mögött is hasonlóan kemény, nehéz és munkával teli négy év áll. Remélem, hogy minden magyar sportoló élete legjobb formáját tudja hozni és a szerencse is mellé áll! Tehát hajrá magyarok! Amit szurkolásban hozzá lehet tenni a sikerekhez, azt meg fogom tenni!
drukkertrend-gyuruk02

Az olimpiai ötkarika mindenkinek ugyanazt jelenti. Már a megmérettetésre kijutni is hatalmas munka és erőfeszítés, majd ott a legjobb teljesítményt nyújtani szintén nagy kihívás. Az olimpikonok IKONok, akiket példaként lehet állítani a gyerekek elé, akik erőfeszítéseikkel a szívünkig érnek, és akiknek szívvel-lélekkel drukkolunk. Az ő tiszteletükre született a panyizsuzsi OlimpIKON nyaklánc.


 

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra