Julius Caesar és Pókerarc a Balatonon

Myreille

Valódi tengeri vitorlások a magyar tengeren. Hajót bérelni akár hajóskapitánnyal együtt is lehet.A vadonatúj hajókból álló flotta létrehozásának célja, a vitorlázás népszerűsítése és elérhetővé tétele. Mert aki egyszer vitorlásra szállt, a nyarakat legszívesebben vízen töltené. Vitorlásra azonban ritkán futja a malacperselyből, a kikötői díjról és egyebekről nem is beszélve, hajót bérelni azonban nem lehetetlenség…

A flotta összesen 6 hajóból áll, amelyek közül 4 db 3 kabinos Jeanneau SO 36i. Ezek a hajók 6-9 ember számára nyújtanak teljes értékű szálláshelyet, a maximális utaslétszámuk pedig 12 fő. Ők a Dávid király, Julius Caesar, Nagy Sándor, Nagy Károly neveket kapták.

A flotta tagja még a kétkabinos Pókerarc, amely egy Jeanneau SO 30i, s melyen 4-6 fő szállhat meg és maximálisan 8 fő vitorlázhat. Hasonló adottságokkal rendelkezik a Pikk Dáma névre keresztelt Jeanneau SO 36i típusú hajó, azzal a különbséggel, hogy kabinjaiban 4-7 fő alhat, míg a maximális utaslétszám 12 fő, ez utóbbi hajó további extrákkal került felszerelésre, amely főként a szállás kényelmére helyezi a hangsúlyt.

Ez a hat hajó ma a Balaton legnagyobb, legújabb hajókból álló flottája, és ezek a hajók igazi tengeri túravitorlások.

Balatoni flotta web>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra