La Delizia: kávézó hófehér székkel és isteni kekszekkel

Myreille

Aszalt körtés-mandulás, aszalt szilvás szilvalekvárral töltve, kókuszos-áfonyás, tökmagos-chilis, pörkölt diós-zabkorpás. Tovább is van, mondjam még?

26 féle kekszből lehet választani a La Delizia Kekszmanufaktúrában, de a kínálatban rendszeresen feltűnik egy-egy újdonság. A kekszek és aprósütemények nem cukrászipari műcsodák, hanem omlós, illatos finomságok. Természetesen, a házias, édes kekszek mellett akadnak sós rágcsálnivalók is. A kakukkfüves grissinit egyszerűen lehetetlen abbahagyni, és meggyőződésem, hogy nem csak a hozzávalóktól olyan finom, hanem attól a varázslattól is, hogy aki sodorgatta, a szeretetét is beletette.

Angol, olasz, német és francia típusú kekszek mellett olyan süteménycsodákat is meg lehet kóstolni, mint a diós tortácska, amelyben több a dió, mint a liszt, valamint a híres és ellenállhatatlan macaron. Amúgy a macaron is helyben készül, tojáshabból, cukorból, mandulából, és aki egyszer megkóstolja, megérti, miért rajonganak érte az egész világon.

A La Delizia-ban minden frissen, igazi alapanyagokból készül. A dió valóban dió, a tojás valódi tojás, a csokoládé és a vanília is a legjobb minőségű. Itt nincs margarin vagy egyéb csúfság, a sütemények vajjal készülnek mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül. A jó alapanyagok az egekbe repítik a nagyszerű recepteket és a végeredmény olyan mesés, hogy arra nincsenek is szavak.

Az apró és igen hangulatos boltocska galériáján fehérre festett régi székek és igazi édes-kellemes hangulat szakít ki a hétköznapi szürkeségből. A kávé vagy tea mellé jól illenek a sütemények és a kekszek, és itt el lehet kapni azt a hangulatot, amely miatt az angolok mind a mai napig ragaszkodnak az ötórai teához és amiért az olaszok mindenféle aprósüteményt mártogatnak a kávéjukba.

La Delizia Kekszmanufaktúra
1066 Budapest, Jókai u. 13.
www.ladelizia.hu

A La Delizia Kekszmanufaktúra és a moksha.hu közös meglepetése: A kávé mellé most ajándék a keksz, ajándékkupon.

Vásárolj a La Delizia Kekszmanufaktúra kávézójában egy kávét (vagy egy teát) és mellé a kekszkóstolót ajándékba kapod, ha ott van nálad az ajándékkupon.

A kávé mellé egy teljes kiőrlésű zabkorpás kekszet asztalt meggyel és még egyet csokicseppekkel, a tea mellé pedig egy kandírozott narancsos kekszet és egy aszalt körtés kekszet ajándékozunk. (További részletek a kuponon.)

Kattints a képre, nyomtasd ki a kupont, majd váltsd be 2011.11.14. és 2011.11.26. között. (A beváltás részletei és feltételei a kuponon.)

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra