Szívesen lennék világjáró moksha-táska

Myreille

Emlékszel Amélie csodálatos életére és arra a híres kerti törpére, amely elutazott egy-két helyre? A moksha-táska is a világot járja.

Igaz, nem egy táskáról van szó, hanem több mint 150-ről.

A táskák járják a világot, és közben, nem mellesleg, igyekeznek nagyon praktikus szatyrok lenni. Ráadásul, mivel többször használható, vászon táskák, ezért még a környezettudatos életet is propagálják.

Pár napja még azért izgultam, milyen nagy esemény lesz, amikor megérkezik a 300. kép a világjáró moksha-táskáról – még pezsgőbontást is terveztem -, de hirtelen nagyon sok kép érkezett és a képszámláló most 319-en áll.

Legutóbb Csehországból, Magyarországról, Oroszországból, Algériából és Indiából érkeztek képek, de íme 36 ország, ahol már járt a táska: Svájc, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Kína, Fiji, Nagy-Britannia, Thaiföld, Magyarország, Olaszország, Spanyolország, USA, Kanada, Lengyelország, Ausztria, Argentína, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szenegál, Írország, Marokkó, Hollandia, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Montenegró, Szerbia, Szlovénia, Ecuador, Dánia, India, Ciprus, Oroszország, Algéria és Görögország.

További részlete kés képek a világjáró moksha-táskáról>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra