Feldmár: Hogyan lesz a gyerekből felnőtt?

Publikálva:

Túlzónak tűnik, pedig igaz, a Tudatállapotok szivárványa óta erre a könyvre vártam Feldmár Andrástól. A könyvre, ami a szülőknek szól….

Ötletbazár: A 10 legjobb karácsonyi ajándék

Publikálva:

Igen, ez egy szubjektív válogatás a kedvenceimmel és a vágyaimmal. Feldmár könyv, moksha by panyizsuzsi nyaklánc, pingvines pénztárca satöbbi….

Feldmár András: Most vagy soha

Publikálva:

Elhasználtuk a Carpe diemet. Túl sok sallang rakódott rá, pedig a lényege ugyanaz volt, mint a most vagy sohának. Hogy élni kell, hogy jól kell élni….

6 könyv, amely megváltoztatta az életem

Publikálva:

Kezdem azokkal, amelyek nem fértek bele a listába pedig ott lenne a helyük: Bulgakov: Mester és Margarita, Gonda István – Illés Csilla: A test a lélek színpada, George Orwell: Állatfarm, Jack Trout – Al Ries: Pozicionálás, Dave Barry: A pasik természetrajza, Polcz Alaine: Egész lényeddel, Richard Bach: Illúziók, David Gemmel: Legenda, Emile Zola: Hölgyek öröme, Victor Hugo: Nyomorultak… És még sorolhatnám tovább, de megállok itt, mert a Nyomorultak volt az első olyan regény, amit igazi szenvedéllyel olvastam végig, majd utána a könyvtárban elolvastam mindent, amit Hugo-tól találtam….

Visszaugrás a navigációra