term ID:
parent cat ID:
parent cat ID 1:
post ID:15
category_

Kapcsolat

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kapcsolat

miri2013aug2

Kucsera Éva Myreille

A moksha.hu 2009-ben indult azzal a céllal, hogy könnyed, érdekes és izgalmas olvasmányt nyújtson a reggeli kávé mellé vagy az esti lazításhoz.

Az oldal alapítója és kiadója: Kucsera Éva Myreille

Az moksha.hu havi egyedi látogatóinak száma 90.000/hó, az oldalletöltés 180.000/hó. Az oldalt az IMEDIA szemlézi, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala pedig nyilvántartásba vette.

A moksha.hu jelen van a Facebookon és az Instagramon is.

Levél a szerkesztőségnek: moksha@moksha.hu

Copyright © 2009 –  2018  moksha.hu és Kucsera Éva Myreille Minden jog fenntartva.

A moksha.hu webszájton található tartalom a moksha.hu szellemi tulajdona. A moksha.hu és Kucsera Éva Myreille fenntart minden jogot a webszájt bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot, beleértve a megfilmesítés jogát is. A moksha.hu és minden hozzá tartozó oldal, aloldal tartalmát, megjelenését és szerkezetét, valamint a moksha és moksha.hu névvel vagy logóval jelzett termékeket a magyar és a nemzetközi törvények védik.

A moksha.hu-ról értesüléseket, cikkeket, képeket átvenni csak moksha.hu-ra való hivatkozással lehet és azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt valamint egyértelműen, webes megjelenés esetén aktív linkkel hivatkozik a https://www.moksha.hu-ra és ezt minden közlésnél feltünteti.

A moksha.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra