term ID:
parent cat ID:75
parent cat ID 1:
post ID:62150
category_75 #000000

Melyik a finomabb? A fehér csokis-áfonyás vagy a fügelekváros keksz?

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Melyik a finomabb? A fehér csokis-áfonyás vagy a fügelekváros keksz?

Myreille - Publikálva:

Hogyan választhatnék a két kedvenc kekszem közül? Főleg akkor, ha mindkettő éppen most akciós. Az biztos, hogy a hétvégén nem sütök.

Melyik a finomabb? A fehér csokis-áfonyás vagy a fügelekváros keksz?

Átérzem Gombóc Artúr problémáját. Én szeretem a vaníliás karikát, a linzert, az islert, a hókiflit, a teasüteményeket, ráadásul a bolti kekszek többségét ugyanúgy kedvelem, mint a házit. Legtöbbször ellen tudok állni a kekszek gaz csábításának, ám vannak pillanatok – értsd: leárazás esetén -, amikor egyetlen érvem se marad arra, miért is ne “lepném meg magam” a kedvenc kekszemmel.

Pénteken lehetetlenül nehéz helyzetben találtam magam, mert mindkét legkedvesebb kekszem, a fehér csokis-vörösáfonyás cookies és a fügelekváros settembrini is éppen akciós volt. A legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül megtaláltam a helyzet megoldását: vettem mindkettőből. Majd beosztom, mondtam magamnak.

Most meg itt ülök, karnyújtásnyira a kedvenc kekszeimtől, esik az eső, és azt próbálom kitalálni, hogyan ne egyem meg az összeset egy délután alatt. Pedig még csak szombat van. (Ennyit a beosztásról!) Csak olyan ötleteim vannak, hogy rá kellene jönni, melyik a finomabb. Melyik a legkedvencebb kedvenc és írni róla egy rövid cikket. Pontmost-ba való, teljesen.

Ehhez viszont kóstolgatni kell.

(5 perccel később)

Mi mindent meg nem teszek egy posztért. (Hős vagyok.) Viszont nem tudok dűlőre jutni. Mindkettőt egyformán szeretem. Pont. Most. Bármikor.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra