What else? – George Clooney és Jack Black csajozik

Myreille

Nem emlékszem, hogy bármelyik Nespresso reklámfilm ennyire szórakoztató lett volna, mint a legutóbbi.

Hihetetlen, de immáron a tizedik epizódját forgatták le a Nespresso George Clooney-s reklámsorozatnak, ám most az új pasi, Jack Black, aki önmagát alakítja.
Ha még nem nézted meg a fenti videót, elmesélem: Olaszországban, a Comoi-tó partján, egy lélegzetelállító villa teraszán George Clooney egy csésze (bársonyosan lágy) Nespresso kávét készít magának. Amint kész a kávé, egy kéz hirtelen elveszi a csészét. A kéz Jack Blackhez tartozik, aki egy vonzó nőhöz sétál, és érdeklődését George legendás „What Else?” fordulatával próbálja meg felkelteni. Természetesen Jack magabiztosan,de hibásan idézi a kérdést, George pedig megjelenik, és „leiskolázza”. Később Jack megtapasztalja a Nespresso egyediségét, megérti és átérzi a „What Else?” jelentését, és tanúi lehetünk a „megvilágosodás pillanatának”.
Ráadásként pedig itt a reklámfilm forgatásának kulisszatitkai:

 
Ui: Az ünnepekre fűszeres, “süteményes” finomságokkal készül a Nespresso. A 2015-ös Limited Edition Variations kávéőrleményei: a Vanilla Amaretti (kényeztető mandulás és vaníliás aromái az édes amaretti sütemények ízét idézik),  a Ciocco Ginger (a kávé illatos pörköltsége
és az étcsokoládé telt íze különleges párost alkot, amit egy csipetnyi gyömbér (!!! Hello, D! !!!) varázsol örömteli ünnepi élménnyé) és a Vanilla Cardamom (a vanília, a kardamom és a kávé aromájának finom harmóniája).
 

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra