Majdnem vendégségben Christian Grey-nél

Publikálva:

A szürke ötven árnyalatában Christian Grey az Escala-ban, Seattle elképesztő felhőkarcolójában élt. Ilyen ott egy Penthouse a valóságban….

A múlt ismét élettel tölti meg Ellis Islandot

Publikálva:

A bevándorlók Ellis Islandra érkeztek meg, amikor az ígéret földjére léptek. A sziget 60 éve nem üzemel, viszont a múlt emlékei egyben tartják….

Minimalista fekete ház a Mojave sivatagban

Publikálva:

A sivatagi ház nem csak kívülről fekete, hanem belülről is. Fekete a fal, a padló és a plafon is, de az ablakokból az egyik legszebb panoráma látható….

Elsötétített városok ragyogó csillagokkal

Publikálva:

Csodásak a városok fényei, azonban a fényszennyezés miatt alig látszanak a csillagok. Thierry Cohen elsötétítette a városokat és megmutatta az eget….

Allan Sekula: Polónia és más mesék

Publikálva:

Két lábbal a földön Polóniában, azaz az elképzelt Lengyelországban, amely ott van mindenütt, ahol csak egy lengyel is van….

A telhetetlen hernyócska

Publikálva:

Ha könyvekről van szó, a fiamnak remek az ízlése. Egészen pici kora óta Eric Carle meséje, a kedvence….

Serendipity

Publikálva:

Az egyik kedvenc szavam.  Nincs magyar megfelelője, pedig egészen sok nyelvben feltűnik. Milyen, amikor a szerencse, a végzet és a szabad akarat találkozik? Na, az a serendipity.

High Line, reloaded

Publikálva:

Az ember egyre nagyobb területet hódít el a természettől és épít házat meg utat, járdát, sőt kertet betonoz. A new yorkiak azonban visszaadtak egy darabot a természetnek, igaz a 9 méter magasan.

Visszaugrás a navigációra