term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:29077
category_7 #9927b0

Gyémántgyűrű: lebegő gyémánt táncol a buborékkal

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Gyémántgyűrű: lebegő gyémánt táncol a buborékkal

Myreille - Publikálva:

szaszkaroly01

Szász Károly csodát művel apró gyémántokkal és apró buborékokkal. Készített nekem egy gyűrűt, ami tökéletesen illik hozzám. Sohase tagadtam, hogy azon csajok táborába tartozom, akik rajonganak a gyémántért. Szeretem a csiszolását, a formáját, szeretem a csillogását. Szász Károly iparművész készített nekem egy rám szabott gyűrűt a híres drágaköves ékszersorozatából. A gyűrű nem csak hozzám illik, de a kezemen is tökéletes. A gyűrű foglalatán Szász Károly szignója és logója fut körbe. A gyűrű fém része nemezsített bronz – nikkelt nem tartalmaz -, az enyém ezüsttel futtatott. A gyűrűben egy valódi kék gyémánt úszkál, miközben kergeti és incselkedik a buborékkal, és úgy csillog, mint a mesében. Karcsi a következő szavakkal adta oda a gyűrűt: “A gyémánt moksha-kék és nyugodtan hordhatod, amennyit csak kedved tartja, mert bírja a strapát is, amit két gyerekkel jár.”  Én pedig boldogan hordom farmerrel, alkalmi ruhával és üzleti megbeszélésre is. Imádom, hogy ott csillog az ujjamon és feltölt szépséggel, lendülettel és erővel.

szaszkaroly02

Szász Károly gyémántgyűrűje, amit Myreillenek készített (Fotó: Myreille)

szaszkaroly03

Szász Károly drágaköves gyűrűje. Nézzétek, milyen gyönyörű a gyűrű fém része is! (Fotó: Myreille)

szaszkaroly04

A budorék és a kék gyémánt. Mindkettő lebeg a gyűrűben, kergetik egymást, csillognak és visszatükröződnek a gyűrű aljáról. (Fotó: Myreille)

szaszkaroly05

Imádom! – Szász Károly drágaköves ékszersorozatából a gyűrű (Fotó: Myreille)

szaszkaroly06

Legtöbbször ilyennek látom, de ha ránézek, ellenállhatatlan késztetést érzek arra, hogy meglebegtessem a gyémántot és a buborékot. Ehhez elég csak megmozdítanom a kezemet. (Fotó: Myreille)

Szász Karcsi végtelen variációit tudja ezeknek az ékszereknek, mert a gyűrűben lebeghet bármilyen drágakő és a gyűrű üvegrésze bármilyen színű ólomüvegből is készülhet.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra