term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:43360
category_7 #9927b0

Jerry Hall reloaded: régi fotók sminkcuccokon

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jerry Hall reloaded: régi fotók sminkcuccokon

Myreille - Publikálva:

Nálam is idősebb – az 50-es és 70-es években készült – divatfotók, amelyek most különféle piperékről köszönnek vissza. Nőiesség, ragyogás, stílus!

Charlotte Tilbury és Norman Parkinson közös kollekció

Charlotte Tilbury és Norman Parkinson közös kollekció

Charlotte Tilbury olyan híres nőket sminkel, mint Kate Moss, Jennifer Lopez, Penelope Cruz és Rihanna, ám remek üzleti érzékkel is rendelkezik: saját nevével márkázott luxus sminkcuccokat is árul. Legújabb kollekcióját a híres fotós, Norman Parkinson ihlette, és néhány a 70-es és 50-es években készült időtlen divatfotó került a tégelyekre, piperetáskákra.
Norman Parkinson Jerry Hall-t fotózta 1975-ben a Fekete-tengernél a Vogue számára. Állítólag a fotó titokban készült az akkori Szovjetunióban és ez különös pikantériát ad a piros úszódressznek és sapkának. A fotó remekül illik a Charlotte Tilbury piperetáskához is: vagány, csajos és "tengeres".

Norman Parkinson 1975-ben fotózta Jerry Hall-t a Fekete-tengernél a Vogue számára. Állítólag a fotó titokban készült az akkori Szovjetunióban és ez különös pikantériát ad a piros úszódressznek és sapkának. A fotó remekül illik a Charlotte Tilbury piperetáskához is: vagány, csajos és “tengeres”.

Ugyancsak Jerry Hall és szintén 1975. A fotós most is Norman Parkinson, ám a helyszín Jamaica. A fotóból végül Vogue címlap lett, most pedig a neszesszeren is vagány.

Ugyancsak Jerry Hall és szintén 1975. A fotós most is Norman Parkinson, ám a helyszín Jamaica. A fotóból végül Vogue címlap lett, most pedig a neszesszeren dögösködik.

Ugyanaz a lezser szépség és igéző szemek és el is hiszed, hogy te is ragyogni fogsz....

Ugyanaz a lezser szépség és igéző szemek, és el is hiszed, hogy te is ragyogni fogsz….

Megunhatatlan a téma. A modellt Charlotte Tilbury cuccokkal sminkelték.

Megunhatatlan a téma, ám amíg Jerry Hallról süt a bujaság és a csábítás, miközben hosszú és unalmas telefonbeszélgetést hallgat. addig ez az új kép csupán annyiról szól, hogy valamiért a modell úszósapkája alá tuszakoltak egy régi telefonkagylót. A modellt Charlotte Tilbury cuccokkal sminkelték, természetesen.

Meg lehet veszni ezekért az apró csillogó tégelyekért. Ha szeretnék sminkelni mindenképpen "must have" kategória lenne. A zöld fürdőruhás kép Norman Parkinson feleségéről, Wenda-ról készült. Korábban ez a kép sohasem került publikálásra. Charlotte Tilbury ragyogó, üde rózsaszín szájfény kupakjára tette. A púderen pedig Carmen dell’Orefice fotója látható, amelyet Norman Parkinson a Bahamákon fotózott 1959-ben a Vogue számára. Carmenről Norman Parkinson úgy beszélt, hogy ő a legjobb barátja.

Meg lehet veszni ezekért az apró csillogó tégelyekért. Ha szeretnék sminkelni mindenképpen “must have” kategória lenne. A zöld fürdőruhás kép Norman Parkinson feleségéről, Wenda-ról készült. Korábban ez a kép sohasem került publikálásra. Charlotte Tilbury ragyogó, üde rózsaszín szájfény kupakjára tette. A púderen pedig Carmen dell’Orefice fotója látható, amelyet Norman Parkinson a Bahamákon fotózott 1959-ben a Vogue számára. Carmenről Norman Parkinson úgy beszélt, hogy ő a legjobb barátja.

A teljes Charlotte Tilbury & Norman Parkinson kollekció.

A teljes Charlotte Tilbury & Norman Parkinson kollekció.

Sminktippeket nem fogok adni, de a hírlevél (ezért vagy ettől függetlenül jó). Mutatom a hírlevél-visszhangokat, iratkozz fel te is!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra