Merre fúj a szél?

Myreille

szelkakas0

Önkifejezés szélkakasban.

Már-már hihetetlen, hogy a kakasokat felváltották a traktorok, juhászok, tündérek, vadászok, Micimackók és egyéb mesebeli és hétköznapi hősök.

szelkakas01

szelkakas02

szelkakas03

szelkakas06

A Black Forge Art kovácsműhelyben nem csak különleges szélkakasok készülnek, hanem kertkaputól a kulcstartóig minden. A kedvencem a “House signs”, szinte mindegyik tetszik. És majdnem kicsorog nyelvemről a mondta, amely úgy kezdődik, hogy “Egyszer, ha vidéken lesz házunk…”

sign01

sign03

sign02

Black Forge Art >>

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

4 hozzászólás a “Merre fúj a szél?” című cikkhez.

 1. Nanon szerint:

  Jópofák! És igen, ilyenkor az ember lánya (főleg, ha vidéken töltötte gyermekéveit) álmodozik, hogyha “egyszer vidéken lesz háza…” Én is, én is… :)

  Myreille, már sokat gondolkodtam, hogy hol találsz rá ezekre a jó dolgokra az információk tengerében? Ennyi minden után kutatsz vagy csak kedvtelésből barangolsz a neten és bukkansz rá dolgokra? Végül is mindegy, megkönnyíted a dolgomat, kevesebb idő eltöltésével kapok egy csomó érdekes infot! :-D

  VálaszVálasz
 2. Évi szerint:

  Aztaaa, ezek nagyon klassz cuccok! Igen, ha egyszer lesz egyáltalán házunk, nekem kell egy ilyen! Lehet anélkül is! :D

  VálaszVálasz
 3. Myreille szerint:

  Ezeket a kovácsolt szélkakasokat úgy találtam, hogy az irodai kutyák után kutattam a neten. (Véletlen.) A kutyákra pedig azért gondoltam, mert ha szerda és éppen nincs Bódog, akkor is legyen kutya. (Tudatos szerkesztés.) De állandósult recept nincs.

  Nagyon örülök, hogy jó dolgokat tudunk mutatni, mert éppen ez a célunk. Megmutatni a világból, ami szerintünk érdekes, hátha másnak is érdekes lehet. :)

  VálaszVálasz
 4. Nanon szerint:

  Köszönöm a csapat minden tagjának – utólag és előre is! :)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra