Meddig kell sütni egy két kilós pulykát vagy főzni a spárgát? Főzési segédlet, amibe a kezedet is beletörölheted. Nem kell azonnal kezet mosni, és a szakácskönyvet előkapni vagy megkeresni az interneten, hogyha néhány konyhai trükk nem jut az eszedbe, elég felhajtani a kötényed. Az érzés hasonlatos a matek szigorlathoz, amikor a miniszoknya felhajtásában rejtőzött a puska, csak most nincs a lebukás veszélye és nem dől össze a világ, ha valamire nem emlékszel. Hasznos főzési segédlet a kötényen: zöldségek és húsok főzési ideje, mértékegység átváltások, kiolvasztási útmutató, sőt még tippek a steak sütéséhez is. Csinos és praktikus, kezdő háziasszonyoknak alapfelszerelés, de a profiknak is jól jöhet.
![apronguides02](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2010/08/apronguides02-1.jpg)
Apron Guides - Suck UK/Design: John Caswell