term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:47009
category_21 #32cdd1

Pipere: Őszi-téli kincsek a fürdőszobámban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: Őszi-téli kincsek a fürdőszobámban

Myreille - Publikálva:

A piperepolcomnak már nagyon kellett egy kis frissítés, némi új kaland. Jelentem a bőröm és a lelkem is roppant hálás.

Őszi-téli kincsek az Yves Rocher-tól/Fotó: Myreille

Őszi-téli kincsek az Yves Rocher-tól/Fotó: Myreille

Eredetileg csak egy Bourbon vaníliás tusfürdőért ugrottam be az Yves Rocher-hez, de éppen akkor pakolták ki a 2016-os karácsonyi kollekciót, amit azonnal meg kellett szaglásznom. Rendesen szerelembe is estem a kakaó illatával, így egy Körte & Kakaó tusfürdő _is_ jött haza velem…  
Yves Rocher: Hab- és tusfürdő - Körte & Kakaó

Yves Rocher: Hab- és tusfürdő – Körte & Kakaó

Zuhanyzás közben megmutatta magát a körte is és ahogy a csokoládéval keveredett a zselés szaloncukrokra emlékeztetett. Egyszerre volt édes, csokis, gyümölcsös és nagyon karácsonyi. Így van benne valami őrültség, de nagyon szeretem!    
Yves Rocher: Hab-és tusfürdő - Bourbon vanília

Yves Rocher: Hab-és tusfürdő – Bourbon vanília

Nem adtam fel az eredeti tervemet sem. Kellett egy Bourbon vanília tusfürdő. Nyár óta, egészen pontosan, amióta az Yves Rocher bourbon vaníliás tápláló, krémes testápolóját használom, megveszek a vanília édes illatáért. (Az édes illatok iránti rajongásomat is ráfoghatom a koromra!) Kipróbáltam a TBS vanília chai testvajat is, ami önmagában nem rossz. Puderes fűszeres illatával kellemes, de nekem nem elég vaníliás. Brutál vaníliára vágyom és az Yves Rocher bourbon vanília sorozatában megtalálom. Ráadásul az esti fürdés illatfelhője még reggel is körülleng, meg persze ott a párnán és a takarón.
Yves Rocher: Hosszan tartó hidratáló kézkrém

Yves Rocher: Hosszan tartó hidratáló kézkrém

Télen jobban kell figyelnem a kezemre, mint más évszakokban. A fűtés, a hideg levegő vagy a kettő együtt szárítja a bőrömet, nem tudom, de kell a kézkrém. (Bevallom, esténként a sarkamra is szoktam belőle kicsit kenni. Próbálom formában tartani magam…)   ELIXIRJeunesse Nagyon fancy a pipettás üveg, ráadásul a fiatalság elixírje. A Elixir Jeunesse külső hatások elleni regeneráló szérum, a termékismertető szerint, hatékonyságát az Aphloia kivonatnak köszönheti. Mélyen regenerálja és védi a bőrt a légszennyeződés súlyos, káros hatásaitól. A folyékony, könnyed formula könnyen és gyorsan felszívódik. Használat után a bő tónusa azonnal megváltozik és üdébbnek is tűnik.  
Yves Rocher: Radírozó por

Yves Rocher: Radírozó por

Arc- vagy bőrradírt készíteni a világ legegyszerűbb dolga, mégis roppant izgalmasnak tűnt a radírozó por. A flakon 7 különleges, 100%-ban növényi eredetű összetevőt tartalmaz: zöld agyag, kamilla, sárgabarackmag őrlemény, csukókagyökér por, nádcukor, habkő őrlemény, cellulóz.. A használata egyszerű: a flakot fel kell rázni és fél teáskanálnyit port össze kell keverni egy diónyi (bőrtípusnak megfelelő) arclemosó zselével. A por-arclemosó zselé aránya tetszés és igény szerint variálható. Én jobban kedvelem az erősebb radírozó hatást, így ennek megfelelően keverem ki a arcradírt.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra