Derült égből szerelem

Myreille

lovehappens A Derült égből szerelem (Love Happens) tipikusan az a film, amit akkor tűznek műsorra, amikor a konkurens csatornán tehetségkutató elődöntő megy, mert így se, úgy se nézi senki.

A szinopszisban benne van egy jó film lehetősége: A megözvegyült Dr. Burke Ryan (Aaron Eckhart) a gyász feldolgozásáról ír önsegítő könyvet, amelyből hatalmas siker lesz. Előadásokat tart, emberek őrjöngenek érte, és az egyik Seattle-i szemináriumon összefut a hotelben Eloise Chandlerrel (Jennifer Aniston), aki torkig van a férfiakkal. A vonzalom azonnal érzékelhető, de a nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nem jutott túl felesége elvesztésén, és hogy a színpadi show egyáltalán nem fedi a valóságot. Lehet, hogy amikor legkevésbé várnák, megtörténik velük a csoda?

A Derült égből szerelem romantikus dráma, de hiányzik belőle a szerelem mindent felkavaró ereje és a tragédia szívfacsarása. Persze, néhány klisét felvonultat és úgy csinál, mintha a főszereplők szembenéznének félelmeikkel és nagy sorsfordulások tanúi lehetnénk, de közben minden langyos és unalmas. Aaron Eckhart jól szituált és jóképű, Jennifer Aniston alig néz ki 30-nak és jól lehet öltöztetni. Ennyi.

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “Derült égből szerelem” című cikkhez.

 1. dhiriam szerint:

  Sejtettem….

  VálaszVálasz
 2. Mami szerint:

  Ha nincs benne elsöprős-csókos-öleléses szívfacsarás, akkor én nem is vagyok rá annyira kíváncsi.
  Van film a helyében amit ünnepek alatt nézni lehet akár ötvenedszer is.
  Pl. Szerelmünk lapjai, Igazából szerelem.. stb. ha már romantikus.

  VálaszVálasz
 3. Ildi szerint:

  Nekem nagyon tetszett ez a film… de ha jobban megnézitek akkor inkább egy szeretett lény elvesztésének fájdalma van a középpontba, és ezzel párhuzamosan szerelem alakul ki, de szerintem ez a film sokkal inkább a “gyász folyamatáról” szól.
  És örülök hogy ezeket a szinészeket választották… az ember ráismer a minden napi életbe előforduló dolgokra.
  És a filmzenéket is nagyon jó eltalálták:)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra