Bódog ünnepeket!

Vidra

bodog_karacsony2

Bódog szezontól függetlenül imádja, ha buli van.

Mifelénk kis buli nem létezik, a szűk család is nagy, egy-egy ünneplésnél minimum hat felnőtt plusz két kutya próbál elférni a harminc négyzetméterünkön. Bódog pedig, nem tudom, hogy ezért, vagy ennek ellenére, mindig nagyon örül ennek. A teljes történethez azért hozzátartozik, hogy amikor az utolsó ember is távozik, mindig akkora sóhaj szakad ki belőle, mintha az egész eseményt neki kellett volna koordinálnia, és rögvest nagyon mély alvásba kezd, hangos horkolással.

Most Karácsonyra is ugyanez várható, azzal a különbséggel, hogy ilyenkor Bódog is kap ajándékot.

Az egyik ajándéka elfér az alternatív fenyőfánk alatt (új plüssmedve érkezik a házhoz), de a másik meglepetés az nagyobb lesz: Nyugat-Magyarország legszebb helyeire visszük háromnapos kirándulásra a szőrgyárat.

Bódog ezzel a díszmasnis félportréval kíván a Moksha minden olvasójának vidám ünneplést, és akinek van kedve, elárulhatja, hogy náluk kap-e valamit a kutya karácsonykor.

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

2 hozzászólás a “Bódog ünnepeket!” című cikkhez.

 1. Csilla szerint:

  Nektek és Bódognak is boldog karácsony! :)
  Nálunk spániel kutyus van, neki nincs különösebb ajándék, de karácsony este bejön a szobába és megnézi a fát, körbejárja a szobát és velünk van amikor kinyitjuk az ajándékokat. Tavaly még a számítógép billentyűzetét is kipróbálhatta, számára ez az ajándék, és nagyon élvezi :)

  VálaszVálasz
 2. dori szerint:

  … nálunk kapott! :-) sőt még adventi kalendáriumot is csináltak neki a gyerekek, minden nap egy-egy finom jutifalival. :-)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra