Elköltözött és megújult a kedvenc jószagboltom

Myreille

Hosszú évekig a Lush üzlet és a Jászai (hivatalosan a Szent István körúton volt az üzlet) összetartozott, mint a borsó meg a héja. Ha arra jártam, mindig be kellett néznem vagy legalább be kellett “szippantanom”. Először én költöztem el, most meg az üzlet. Szerencsére az üzlet csak a Westendbe, ahol tágasabb és szebb lett, nekem pedig a pályaudvar miatt, megint útba esik jövet-menet.
lush02
14 éve nyílt először Lush üzlet Magyarországon a Szent István körúton, ami most megújult és átköltözött a  Westend első emeletére. Gyönyörű a bolt belső kialakítása, elképesztőek az illatok és továbbra is szenzációsak a termékek.
lushw01
lushw02
lush04
Érdekességek az új Lush üzlettel kapcsolatban:

  • Ez az első Lush bolt Európában, mely a cég fennállásának 20. évfordulója alkalmából Londonban, az Oxford Streeten megnyílt üzlet stílusát követi. Az Oxford Street-i bolt a világ legnagyobb három szintes Lush üzlete (és nem túlzás azt állítani, hogy egy “csipetnyi” London költözött a Westendbe az új Lush bolttal).
  • Az üzletkialakításánál és berendezésénél tekintettel voltak a környezetbarát szempontokra.
  • A bolt bútorzatához sok faanyagot használtak fel, de ezekhez egyetlen fát sem kellett kivágni! Mind újrahasznosított, régi faanyag, általában még a viktoriánus korból.
  • A függőlámpák között nehéz két egyformát találni: ezek újrahasznosított, régi ipari világítótestek, melyek mellesleg gyönyörűek.
  • Az új fényforrások környezetbarát LED égőkkel működnek.
  • A fal- és padlóburkoló lapok 50%-ban újrahasznosított anyagból készültek.
  • A bolt alapterülete 80 m2, ami a kétszerese egy átlagos Lush bolt méretének.
  • A bolt egy részét úgy alakították ki, hogy a vásárlók azt érezhetik, a saját konyhájukban vannak. Ez összhangban áll az interneten élőben követhető Lush Kitchen koncepciójával.

lush13
lush04b
lush05
lushw03
Fotók: Myreille és Lush Hungary

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra