Hangyányi világ: káprázatos miniatűrök

Myreille

Minden nap egy igazán apró miniatűr festmény. Ez volt Lorraine Loots tavalyi kihívása és annyira bejött neki, hogy idén is folytatja.
tiny-12
Lorraine Loots projektje a 365 képeslap a hangyáknak (365 Postcards for Ants) 2013. január 1-jén kezdődött személyes kihívásként, amelynek keretében Lorraine miden nap elkészített egy-egy miniatűr festményt. Az apró, részletesen kidolgozott festményeket hamar elkezdték lefoglalni, megvásárolni. 2014 januárjában mind a 365 darab miniatűrből kiállítás nyílt Cape Town-ban, utána pedig Johannesburg-ban.
tiny-1
tiny-2
tiny-3
tiny-4
tiny-5
 
tiny-7
tiny-8
tiny-9
tiny-10
tiny-11
2014-ben Cape Town kapta meg a World Design Capital címet, ezért Lorrain elhatározta, folytatja a projektet, ám ebben az évben minden kép Cape Town-hoz fog kapcsolódni. Az eredeti festmények mellett minden nap 5 képeslap is “készül”, amelyeket szintén meg lehet vásárolni. Sőt, aki már lefoglalt egy eredeti festményt, ötleteket adhat, hogy mit lenne érdemes megfesteni. Az idén elkészült 365 képből 2015. januárjában ismét kiállítást rendeznek és a miniatűrök tulajdonosai ezután vehetik át a képeiket.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra