MATTRAM: Macskák az IKEA-ban

Publikálva:

Niina Aalto tervezte ezt a macskás textilt az IKEA számára, ami most fekete változatban függöny és párna, narancssárga színben pedig méteráruként található meg. A mi kedvencünk a párna, a fiaim már meg is rendeltek tőlem egyet-egyet gyereknapra…

Művészi lakástextilek nem csak ünnepnapokra

Publikálva:

Régen a nagymamák hímzéssel tették egyedivé és szebbé a használati tárgyaikat, Szőnyegi Zsófia ecsetet, festéket és varrógépet használ ehhez.

Csak egy kabátot szerettem volna a képeimből

Publikálva:

Az élet viszont úgy hozta, hogy egy egész kollekció készült Somogyi Réka festményeiből és azóta is újabbnál újabb festményruhák születnek.

Serendipity: 20 kedvenc karácsonyi dekor

Publikálva:

Szubjektív válogatás 2013 karácsonyi kínálatából. A csillagos konyharuhát már beszereztem – akciós volt – a többi még a listán.

A legcsodálatosabb kék nyúl: Ludo Le Lapin

Publikálva:

A csokornyakkendős, kék nyúl nem csak Húsvétkor jó választás. Nálam egész évben ellakhatna, lenne helye a párnának és a tálcának is.

Napi textil: pixeles rózsa a díszpárnán

Publikálva:

Szélsőséges a viszonyom a díszpárnákkal. Ez a pixeles rózsás nagyon tetszik. Van benne valami régi, valami új, valami kék és valami piros. Kell!

A férjem fejét nem, de a kivit bevállalom

Publikálva:

A fejét, a fejét hozzátok elém! Nem új ötlet, hogy a párnára fotó kerül, az viszont igen, hogy a párnák alakja, eltorzítja a fotót. Szép álmokat!

Visszaugrás a navigációra