term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:48090
category_15 #fc218e

8 felejthetetlen, sírva röhögős "anya lettem" félperces

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

8 felejthetetlen, sírva röhögős "anya lettem" félperces

Myreille - Publikálva:

Ha nem velem esne meg, hanem egy filmben látnám, azt hinném, hogy megszaladt a forgatókönyvíró fantáziája: Anya lettem gyerekszáj kiadás. Üdv az életemben!

Fotó: Myreille

Dani újrahasznosított egy ikeás dobozt/Fotó: Myreille

Dani: Anya, tudod, hogy ki vagyok én? Én: Nem. Ki vagy? Dani: Elfelejtettem. Megmondod? Zsombi: Vajon ki ette meg a csokinyuszit? Dani: Sütitolvaj Bandita. Zsombi: Dehogy! Apa volt, én tudom! Dani: Nem apa a Sütitolvaj Bandita, hanem a Télapó! Láttam a Peppa malacban és csak morzsákat hagy.  
Dani (Fotó: Myreille)

Dani (Fotó: Myreille)

  Szombat reggel, még alszom, amikor Dani megáll az ágy mellett a fejemnél és az arcomba hajol: – Anya, figyelj rám! – Figyelek! – nyögöm ki félálomban. Erre Dani nagyon szigorú hangon, ahogy előző nap megbeszéltük, mi a valódi figyelem, felszólít:Akkor nézz a szemembe! Kipeckelem a szemeimet és a szemébe nézek. (Ennyit az alvásról. Az óra 6:10-et mutatott.)  
Zsombi (Fotó: Myreille)

Zsombi (Fotó: Myreille)

Dani kinéz az ablakon a régi kukára, amibe az esővizet gyűjtjük öntözéshez, nagy komolyan megjegyzi:Megtelt a varázsfőzetes edényem! Zsombi nyelvtanra szavak helyesírását gyakorolja. Nem túl nagy kedvvel: – Anya, ebből hányat fogsz kikérdezni? Mindet! – válaszolom. – De ugye ezen nem lepődtél meg? Úgy hiszem, nem lepődött meg! – jegyzi meg Dani. Dani: Apa, kinyitnád? Apa: A garázskaput? Dani: Nem a varázskaput, hanem azt, ahol ki szoktál állni a Mercivel! Dani: Milyen jó dolga van az óvónéniknek! Apa: Igen, tényleg! Te is óvónéni leszel, ha nagy leszel? Dani: Nem! Én varázsló! Zsombi: … azt mondja, hogy épített egy “dia” házat. Tudod, anya, mi, akik minecraftozunk, a gyémántra azt mondjuk, hogy dia, mert di-a-mond. Érted?

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra