term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:50857
category_15 #fc218e

Dani 6 éves lett – "Üljenek a fiúk ölébe a lányok!"

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Dani 6 éves lett – "Üljenek a fiúk ölébe a lányok!"

Myreille - Publikálva:

Nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki, de végtelenül boldog vagyok, hogy két ilyen csodás gyerekem van. Dani 6 évvel ezelőtt született. Buli!

Dani

Dani 6 éves/Fotó: Myreille

Hat tény, amit Daniról mindenképpen érdemes tudni:

  1. Nem szereti a paradicsomot és a narancsot, de imádja a tengeri herkentyűket. Legjobban a csokis gabonapehlyhet, a csokis joghurtot és a sült krumplit ketchuppal szereti. Ha ebédet kér, akkor az mindig rizs hússal.
  2. Kemény, mint a kádszéle és mint az anya, de közben végtelen szeretetvágy és bizonytalanság van benne. Mint az anyjában. Ettől függetlenül nyitott, nagyon könnyen teremt kapcsolatot, kedvességével könnyen talál utat az emberekhez, kezelhetetlen szituációkban azonban eldobja az agyát.
  3. Olyan vagányan fekszi el a haját, ahogyan senki más a világon. A múltkor a buszon idegenek konkrétan rákérdeztek, hogy mi szárítottuk-e be a gyerek haját.
  4. Éles az esze, végtelenül érdeklődő, a minap kiderült, hogy 1-10 között írásbeli összeadásra is képes, csodásan kacag és végtelenül cuki, ahogy a világ dolgait magyarázza.
  5.  Hiába “még csak” most tölti a hatot, már pár hónapja van számítógépe és tabletje. Rendszeresen Minecraftozik és olyan brutál gyoran épít és olyan kreatívan, hogy az apjával mi az állunkat keressük a padlón.
  6. Mostanság az “Üljenek a fiúk ölébe a lányok, ha másképp már nem férnek el.” sort szokta énekelni. De nem a tankcsapdás verzióból ismeri, hanem a wellhellosból.

+1. Szereti a pirosat. Szülinapjára piros horgolt sapkát ígértem. (Estére készen leszek. A sapka nem teljesen piros, mert a tiszta pamut fonalnak nem volt elég rugalmassága, de szürke akrillal jónak tűnik. Már “csak” azért kell izgulni, hogy elég legyen a fonal.)

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra