A fogkefe, amely tisztítja a fogat és a mennybe emel

Myreille

bogobrush1


Sok gyártó próbálkozott jól eladható ideát tenni a fogkeféje mellé, de egyik sem volt ilyen hatékony. Jófej emberek minimalista fogkeféje.
A fogkefe evolúciója bámulatos: 30 év alatt visszatért a kezdetekhez, de útja során elmebeteg kanyarokat vett. A mozgó fej csak a szolid kezdés volt, ezután jöttek a sörte extrák és a nyelvvakaró. A legújabb fogkefe(őrület) Bogobrush névre hallgat és nehéz kikerülni a bűvköréből. A minimalista fogkefék egyszerűen arra az alaptézisre építenek, hogy az egyszerűség szép, nem kell nagy innováció, sem rengeteg trükk. A szájápolás nem a speciális fogkefétől lesz hatékony, hanem a  jó fogmosási technikától és a fogkefék rendszeres cseréjétől. Utóbbiból adódik, hogyha egy ember évente legalább négy fogkefét használ el, akkor nem árt, ha a fogkefe gyorsan és biológiailag lebomlik, mert földnyi ember szorozva néggyel, az rengeteg szemét. A Bogobrush fogkefék bambuszból és biológiailag lebomló műanyagból készülnek.
A Bogobrush amerikai tervezői egy kampányt is életre hívtak: aki egy Bogobrush fogkefét vásárol, egyet a rászorulóknak ajándékoz. Tehát Bogobrush fogkefét venni és használni nem csak trendi, de jófejség is, és ez naponta többször eszedbe fog jutni, amikor a fogkefét a kezedbe veszed.

bogobrush2

Bogobrush


bogobrush3

Bogobrush


bogobrush4

Bogobrush


bogobrush5

Bogobrush


Bogobrush>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra