Csinos uzsonnástáskák magyar tervezőpárostól

Myreille

A KIVIBAG uzsonnástáska nem csak friss és vidám megjelenésével hódít, hanem ökotudatos, okos koncepciójával is.
kivibag01
Bernscherer Andi tervezőgrafikus és Pozna Anita építész régóta barátok és életük fontos része a környezettudatosság. Amikor többször használható uzsonnástáskát kerestek, nem találtak olyat, ami igazán tetszett volna nekik. Végül együtt oldották meg a feladványt és terveztek vidám mintájú, vízhatlan anyagot – amit ők maguk gyártanak Budapesten -, és megszületett a KIVIBAG.
“Tavaly fél év alatt sikerült az első prototípust elkészíteni – meséli Anita -, amely a poliészter alapanyagon lévő pvc réteg miatt belülről vízálló, a felületén pedig egy úgynevezett transzfer nyomtatásnak köszönhetően nagyon tartós a színes minta. A minták egyediek, és jó részük évszakonként változik. De vannak nagyon kedvelt mintáink, ilyen például a kivimadár, ami a márkanevet is adta.”
kivibag02
kivibag03
kivibag05
kivibag06
Jelenleg két méretű uzsonnástáskát készítenek és árulnak: egy Lunch bag-et (22×28 cm), ami a nagy méretű táska és belefér a kulacs, a szendvics és a gyümölcs, és egy Sandwich bag-et (20×15 cm), amibe belefér egy szendvics vagy darabolt gyümölcsök, magok, de neszesszernek is kiváló. Ugyanis a tépőzárral jól záródó, vízhatlan KIVIBAG-ek számtalan praktikus és kreatív módon használhatóak, nem utolsó sorban alternatívái az eldobható műanyag zacskónak.
Örömmel készítjük ezeket a terméket – teszi hozzá Andi -, mert célunk, hogy kis környezeti terhelés mellett készült praktikus egyedi dolgokhoz hozzájuthasson bárki, akinek fontos életmódjában a kreativitás és a környezetvédelem.
kivibag07
A táskák tisztítása egyszerű: vagy nedves mosogatószivaccsal kell kitörölni a belső oldalát, vagy mosógépbe 30 fokos programon moshatóak.
kivibag08
Nem titok, hogy az anyag tulajdonságát kihasználva készülnek új termékek is. Előkék és kötények már karácsonykor kaphatóak voltak, tavaszi újdonságként pedig érkezik egy shopper jellegű táska, mely kiváló lesz piknikhez és bevásárláshoz egyaránt.
Az aktuális kínálatot itt nézheted meg.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra