term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:13825
category_7 #9927b0

Design bútorokat csak nyomokban tartalmaz

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Design bútorokat csak nyomokban tartalmaz

Myreille - Publikálva:

A designtrendeket egyáltalán nem mutatja be, azonban elegáns kiállítás lakberendezés témakörben és akadnak érdekességek is. Bár a Műcsarnokban megrendezett 2011-es Lakástrend kiállítás az Otthon, harmóniában a természettel alcímet viseli, nagyon erős a nőcis vonal. A nők kegyeiért magyar tervezésű és gyártású bőr bútorok, kiegészítők (főként art deco) versenyeznek az county style almás pite illatú hangulatával. Rögtön a bejáratnál. Majd zöld gondolatként megjelennek a kerti bútorok. (luxurybeds.hu, wenga.hu, kare-design.com)

Ágyálom - luxurybeds.hu

Csupa bőr hálószoba elsősorban nőknek - wenga.hu

God Save the Queen - kare-design.com

Irány a kert, mint zöld gondolat...

2009-ben újabb összecsukható székkel gazdagodott a design történelem: Douwe Jacobs és Tom Schouten tervei alapján készült el a Flux szék, amely hozzánk is megérkezett.

Flux Chair

Flux Chair

Régi nagy szerelemem az Ivanka, de most először láttam élőben a Flastert. (Rögtön jártam is rajta, bár az első lépéseknél még zavarban voltam.) Azonban itt nem csak a padlót érdemes nézni, mert két kortárs szobrászművész alkotásait állították ki a térben. Az asztalon Simon Zsolt József porcelán szobrai, a falon pedig Szanyi Borbála Apokrif I. című alkotása látható.

Ivanka

Ivanka

Szanyi Borbála: Apokrif I.

Simon Zsolt József törékeny(nek tűnő) szobra

Olykor az ember úgy érezte magát, mint egy lakberendezési magazinban…

Lámpa és tapéta

Cérnával rajzolt lány

Hamarosan nyílik a Vákum Design Shop

Időutazás - Vákum Design Shop

Hazai tervezők

Lámpák, bútorok, ékszerek és zöld falak

A kiállítás több pontján láthatóak függőleges kertek, amelyek jövő héttől Budapest zöld felületeit növelik újabb 3 m2-rel. (botanikart.hu) Kapcsolódó cikk: Gigantikus trón – játék a lécekkel

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra