term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:10183
category_7 #9927b0

Egy abszurd dráma nyaklánccá válik

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egy abszurd dráma nyaklánccá válik

Radics Rozi - Publikálva:

A Kopasz énekesnő. A szerző azonban nem Eugéne Ionesco író, hanem Vígh Erika, Verka a családanya. Gyöngyözik. Eleinte csak úgy passzióból fűzte ékszereit, idővel azon kapta magát, hogy őt fűzték meg, hagyjon fel a hobbi – kreatívval és álljon a profik sorába.

A Kopasz Énekesnő római útja

"Álmodozások kora"

Verka munkái nem egyszer nevet, sőt címet kapnak. Vers és bibliai idézetek szerepelnek a különböző, fülbevalók, nyakláncok mellett. Talán ezek jutnak eszébe, mikor szépen sorjában elbabrálgat a színes kis üveggömbökkel, selyemszalagokkal, nem tudom. „Az ékszereim mind mások, nem tömegtermékek. Mások és mindegyik néven nevezhető. A gyermekeim sem a divat szerint kapták a neveiket, az alkotásaim is kicsit, mint a gyermekeim. Nekik is nagy gonddal választok szavakat, sorokat, olyanokat, amik hozzájuk illenek.” – mondja.

Vérehulló fecskefű

Kis porcelán a vitrinből-nyakék

Francia kaptár

A különböző anyagok, csipkedarabok, organza szalagok, és a változatos technikák, horgolás, kötés, mind szépen megférnek egymás mellett, érdekes kompozícióvá válnak egy-egy kis mesterműben Bármilyen egyszerű ruhába életet lehelnek, és nyugodtan hordhatjuk őket farmerral. Lehetünk lazák és elegánsak is egyszerre. Verka a Meskán>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra