Forradalom a konyhában: összecsukható habverők

Myreille

Nem egyértelmű, hogy 6 tojásfehérjét kemény habbá lehet verni ezekkel az összecsukható habverőkkel, viszont jól néznek ki és beférnek a fiókba.
 
Az összecsukható habverő olyan kardinális kérdéssé vált a konyhaeszköz designban, mintha az összes fiók magasságát hat és fél centire korlátozták volna. Konyhai klasszikus két új arca.
1. Beater/Design: DING3000
A Beater összecsukottan tárolható fiókban vagy a falra akasztva. Nyitott állapotban pedig olyan, mint egy fejvakaró, de ez senkit se tévesszen meg, a Beater tényleg habverő. Ráadásul színes, vad színpárokkal (lila sárgával, zöld rózsaszínnel) és szilikon, ahogyan a trendek diktálják, tehát még menő is.

Beater/Design: DING3000 (fotó: ding3000.com)


Beater/Design: DING3000 (fotó: ding3000.com)


Beater/Design: DING3000 (fotó: ding3000.com)


DING3000>>
2. Twist 2in1 whisk/Joseph Joseph
Joseph Joseph nem a helytakarékosságra alapozta legújabb habverőjét – bár járulékos haszonként ez is megjelenik -, hanem kétféle habverőt sűrített egyetlen tárgyba. A hőálló szilikonnal bevont acéldrótok összecsukott állapotban mártások keveréséhez tökéletes, nyitottan pedig habveréshez. Amúgy a Twist habverő hozza a szokott Joseph Joseph design, egyszerű, színes és szép. Az ember lányának kedve támad hozzá.

Twist 2in1 whisk/Design: Joseph Joseph


Joseph Joseph>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra